Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Rolling in Roses

Bij Rolling in Roses draait alles om comfort, elegantie en vrijheid. De ontwerpen zijn minimalistisch, modern en eigentijds. (Prijsrange: 2500 - 3200)

  • Ben je nieuwsgierig naar deze collectie? In onze winkel hebben we nog veel meer jurken van dit prachtige merk.

Comfort, elegantie en vrijheid

Rolling in Roses hangt vanaf januari 2024 bij ons in de boetiek!

Een kleinschalig Brits label met een focus eco-bewuste bruidkleding voor de ongebruikelijke, verfijnde, fel onafhankelijke bruid. De stoffen die ze gebruiken zijn zacht voor de aarde, hun kledingtechnieken traditioneel en verfijnd en de designs een mix van klassiek en avant-garde. Alles behalve fast fashion.

De naam 'Rolling In Roses' is ontleend aan een vroeg gedicht van Patti Smith. Ze staat bekend als 'de meter van de punk' en belichaamt ons ethos van ontwerpen voor de ongebruikelijke, verfijnde, fel onafhankelijke bruid. De dromers, de dichters, de muziekmakers, de geliefden.

Al de jurken worden individueel op bestelling gemaakt door een klein team van naaisters in York, Engeland. Elke jurk wordt van begin tot eind gemaakt door één deskundige ambachtsvrouw die uw naam en uw trouwdatum kent en die persoonlijk voor elk detail zorgt. 

Bij Rolling in Roses draait alles om comfort, elegantie en vrijheid. De processen omvatten delicate, met de hand afgewerkte couturedetails zoals kleine opgerolde zomen, met de hand gestikte randen en prachtige doorgestikte klittenbandsluitingen, en alle stukken zijn gevoerd met een natuurlijke, ademende mix van zijde/bamboe of een veganistisch alternatief voor zijde. uit oranjevezel. Naast esthetiek houden ze ook het praktische aspect in gedachten, en elke jurk heeft een polslus waarmee je de sleep op een elegante manier kunt dragen, samen met lintlipjes om hem vast te maken zodat hij niet in de weg zit tijdens het dansen. Dansen is heel belangrijk.

Bovendien zijn er geen maatbeperkingen die gelden voor de  jurken, dus elk ontwerp is verkrijgbaar in elke gewenste maat. 

Hayley Claire Neil is de oprichter en ontwerper achter Rolling In Roses. Hayley zag de honger van bruiden naar eigentijdse, coolere en comfortabelere bruidsjurken dan die in de winkelstraten worden aangeboden en richtte in 2016 het Rolling In Roses-label op als platform voor haar persoonlijke ontwerpvisie en heeft nooit meer achterom gekeken.

Inspiratie Nodig?

Volg ons op instagram