Leila Hafzi

De ontwerpen van Leila Hafzi staan ​​bekend om hun romantische, vrouwelijke en bohemien look, gecombineerd met een innovatieve fusie van thema's. Inspiratie komt uit Noorwegen, Perzië, Griekenland en Nepal. (Prijsrange: 2200 - 3250)

Duurzaamheid en design komen samen in de collectie van Leila Hafzi

Het merk Leila Hafzi werd in 1997 in Noorwegen opgericht. Leila Hafzi werd al snel de belangrijkste ontwerper van ecologisch bewuste en fairtrade eco-couture in Noorwegen. Het merk is geëerd met belangrijke internationale design- en duurzaamheidsprijzen voor zijn glamoureuze avond- en bruidsjurken en is regelmatig te zien in modetijdschriften over de hele wereld, evenals vele rode loper evenementen. 

De ontwerpen van Leila Hafzi staan ​​bekend om hun romantische, vrouwelijke en bohemien look, gecombineerd met innovatieve fusie van thema's. Inspiratie komt uit Noorwegen, Perzië, het oude Griekenland en Nepal.

Leila Hafzi gelooft in continuïteit als een sleutelfactor bij het bereiken van een milieuvriendelijke en ethische productiecyclus. Door al meer dan 12 jaar met hetzelfde team in Nepal te werken, wordt het constant zoeken en ontwikkelen van nieuwe technieken, evenals het zoeken naar oplossingen voor milieuproblemen.

Sinds het begin heeft het merk gewerkt aan empowerment van vrouwen, zowel door tewerkstelling, als door vertrouwen op te bouwen door verdere ontwikkeling, een eerlijk loon en de mogelijkheid om langetermijneffecten te creëren door middel van nieuwe innovatieve zaken, gemaakt door vrouwen zelf.

Altijd delicaat, vrouwelijk en tijdloos design, gemaakt door exclusieve stoffen en een vleugje liefde, zorgen voor stukken die generaties lang zullen worden gedragen. De gehele collectie is verkrijgbaar in zowel een zacht- als een fel kleurenpalet.

  • Ben je nieuwsgierig naar deze collectie? In onze winkel hebben we nog veel meer jurken van dit prachtige merk.

Inspiratie Nodig?

Cecile met jurk