Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Carta Branca

Een vrouwelijke en veelzijdige collectie van vormen, patronen en vloeiende beweging, met als belangrijkste exclusieve stof zijde. De minimalistische designs brengen de vrijheid en kracht van de vrouw tot expressie.

  • Ben je nieuwsgierig naar deze collectie? Kom ze vanaf september bewonderen in onze boetiek. Prijsrange: 2500 - 3950

De avant-garde designs van Carta Branca

Het Antwerpse bruidsmerk Carta Branca staat voor designs die hun tijd ver vooruit zijn, avant-garde, gemaakt van kostbare zijde stoffen en met een ambachtelijke afwerking.

Carta Branca ademt vrijheid van keuze, van expressie en een inherent verlangen om creatieve barrières te doorbreken. De ontwerpers, krijgen carte blanche in hun werk (Carta Branca in het Portugees), wat resulteert in 100% authentieke creaties en allen tijdloos, puur en elegant. Elke jurk wordt op bestelling met veel precisie gemaakt in het atelier in Portugal.

De eerste collectie, Chapter I, is ontworpen door Veronique Branquinho. En zoals elk continu proces blijft het vanaf hoofdstuk II zijn eigen verhaal schrijven en ontwikkelen, ontworpen door de designers Claudia Llagostera en Géraldine Simonnet.

Inspiratie Nodig?

Volg ons op instagram

Trunkshow Carta Branca

De volledige collectie van Carta Branca komt een paar dagen naar onze boetiek! Als modern en minimalistisch, vrouwelijk pure elegantie jou goed in de oren klinkt, kom dan langs om dit prachtige exclusieve merk te bewonderen/passen. Op de dagen 5 t/m 7 september heb je de unieke mogelijkheid om alle jurken van de eerdere en nieuwe collectie 2025 te passen. Bestel jij je jurk van Carta Branca tijdens deze trunk show dagen dan krijg je 10% korting. ⁠ Stuur een bericht naar info@cielflora.nl als je graag wilt langskomen.

meer over Carta Branca