Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Marylise

Unieke, lichtgewicht stoffen die in de wind wapperen. Marylise jurken hebben de perfecte balans tussen vrouwelijkheid, eenvoud en verfijnheid met prachtige details, open ruggen en diepe halslijnen. (Prijsrange: 1900 - 2500)

  • Ciel Flora is de trotse leverancier van Marylise's eco-designs. Op ons verzoek zijn enkele prachtige ontwerpen eco-vriendelijk gemaakt, waarbij kunstmatige stoffen vervangen zijn door gerecyclede ofwel gecertificeerde natuurlijke stoffen.

“Designed with passion in Belgium. Made with love in Portugal.”

In onze zoektocht naar meer duurzame bruidsmerken kwamen we uit bij Marylise en Rembostyling. Een Belgisch familiebedrijf met drie bruidslabels, waarbij het momenteel jonge team en vierde generatie innovatie, kwaliteit en verduurzaming centraal heeft staan.

Tijdens een bezoek aan hun thuisbasis in Antwerpen ontdekten we dat dit geen holle marketinguitspraak was, maar een oprechte motivatie om duurzaamheid te integreren in alles wat ze doen. Hoewel een groot bedrijf niet altijd direct alles kan veranderen om volledig eco-vriendelijk te worden, was de wil om te groeien absoluut aanwezig.

Door onze vraag om bepaalde designs aan te passen zodat ze gemaakt konden worden van gecertificeerde organische stoffen, ontstond een prachtige samenwerking. Elke nieuwe collectie zien we een grotere hoeveelheid duurzame jurken gepresenteerd worden. We zijn enorm trots op hen en ook op onszelf. Wat prachtig dat onze missie ook andere bedrijven een extra zetje kan geven om verduurzaming in de bruidsmode te implenteren of in dit geval te versnellen. De duurzame designs van Marylise en Rembo Styling zul je bij ons kunnen vinden in de boetiek!

Inspiratie Nodig?

Volg ons op instagram