Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Onze Boetiek

Wat kun je verwachten..

Een bruidsjurk uitzoeken is een unieke ervaring. En zo iets belangrijks wat je eenmalig doet ..dat is gewoon spannend. Dan is het fijn als je weet waar je terecht komt en wat je kunt verwachten. Onze boetiek is heerlijk knus en huiselijk. Er hangt een ongedwongen, gezellige en warme sfeer, zodat zowel de bruid als haar gezelschap zich meteen prettig en confortabel voelen.

Cecile en Carolien van Ciel Flora hebben de volledige aandacht voor jou en de familieleden/vrienden die je meeneemt. Een eerste afspraak duurt meestal 1,5 tot 2 uur. We beginnen met een kop koffie/thee en een gesprek, zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en toekomstige bruiloft. Daarna mag je lekker gaan speuren tussen de jurken, of laat je je verrassen en kiezen wij er een paar uit om mee te beginnen. Samen zoeken we naar de look die jouw figuur en persoonlijkheid het beste tot uiting brengt. En als we deze gevonden hebben kunnen we het uiteraard niet laten om af te sluiten met Bubbels!

De vrouw achter Ciel Flora ...

Is Cecile Flora Maria Beek - de Leeuw. Dan weet je meteen waar de naam van de boetiek vandaan komt. Samen met haar man, twee dochters en een zoontje woont ze in een heerlijk huis, in het Brabantse Heeze. In 2019 startte ze met wat haar echt gelukkig maakt; een duurzame bruidsboetiek. Na een succesvolle start van Ciel Flora aan huis, heeft ze nu haar boetiek in de winkelstraat van het mooie dorp nabij Eindhoven.

Als afgestudeerd neuropsychologe is ze niet alleen goed in het onderzoek naar anderen maar ook in zichzelf. “Als kind stond ik al te staren voor elke juwelier of bruidsboetiek etalage. Ik waardeerde toen al mooi ambacht en genoot van de kleine details. Al die verschillende luxe stoffen, enorme gelaagde rokken, hoeden en sluiers. Nog steeds ben ik gefascineerd door het ambacht en bewonder de luxueuze stoffen, accessoires en de vrouwelijke uitstraling die de mode van toen had. Maar, ik kan ook echt gegrepen worden door minimalistisch  ontwerp van hoge kwaliteit” 

Daar komt bij dat ze de wereld van de bruidsmode eens flink wakker wilde schudden. Een trouwdag is mooi voor het bruidspaar en de gasten, maar kan ook mooi zijn voor de  rest van de wereld. Alles wat bij Ciel Flora wordt aangeboden is vanuit een milieuvriendelijk en duurzaam oogpunt. Hiermee zijn ze de eerste en meest duurzame  bruidsboetiek van Nederland, in de hoop dat velen zullen volgen! 

Voor Cecile is de boetiek een perfecte combinatie van ‘het verhaal achter de bruiloft en de vrouw’ en haar creativiteit en liefde voor échte jurken. Dat ze iedere dag bezig mag zijn met de mooiste stoffen en materialen én mensen mag ontmoeten in een van de gelukkigste momenten in hun leven, blijft een cadeautje. 

Veelgestelde vragen

Inspiratie Nodig?

Volg ons op instagram