Yoora Studio

Alle designs van Yoora Studio zijn gemaakt van enkel eco-vriendelijke stoffen/materialen, wat in de bruidsmode nog zeer uniek is. (Prijsrange: 1800 - 3200)

De duurzame trouwjurken collectie van Yoora Studio

Het merk richt zich op een individuele benadering en maatwerk van de designs op de specifieke behoeften van de klanten. Toch liever een ander type mouw, een andere stof of juist meer/minder details…Elke jurk zien ze als een uniek stuk die aangepast wordt aan de wensen van de klant. 

Alle designs van Yoora Studio zijn gemaakt van enkel eco-vriendelijke stoffen/materialen, wat in de bruidsmode nog zeer uniek is. Tijdens de zoektocht van Cecile naar duurzame bruidsmerken, vond ze dit prachtige label. Op dat moment waren Zuzana’s designs alleen nog maar in haar eigen atelier/boetiek in Bratislava en een showroom in Praag te krijgen, maar Zuzana stond er voor open om haar mooie merk verder in Europa op de markt te brengen. Inmiddels is er een zeer fijne samenwerking tussen Zuzana en Cecile, en zijn de collecties van Yoora Studio nu dus ook in Nederland te krijgen. Zelfs bruiden uit Duitsland, Belgie komen nu naar Ciel Flora voor dit geweldige duurzame bruidslabel. 

  • Ben je nieuwsgierig naar deze collectie? In onze winkel hebben we nog veel meer jurken van dit prachtige merk.

Inspiratie Nodig?

Cecile met jurk