Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Poesie Sposa

De ontwerpen van Poesie Sposa zijn romantisch, speels met een stoer randje. De klassieke elementen nemen je mee in de wereld van de poëzie. En de bijbehorende details/accessoires zorgen voor een perfect eindbeeld, .... een vrouwelijke & romantische, maar sterke uitstraling! (Prijsrange: 2000 - 2800)

  • Ben je nieuwsgierig naar deze collectie? In onze winkel hebben we nog veel meer jurken van dit prachtige merk.

De wereld heeft poëzie nodig

Het is de tijd om ‘te zijn’, om innerlijke kracht te tonen door middel van schoonheid en vrouwelijkheid. De kronkeligheid van het poëtische vers, de essentie van de beelden die het oproept, de tijdloze gelijktijdigheid van de woorden van liefde…zij worden weerspiegeld in de trouwjurken van Poesie Sposa, romantisch en nooit aangetast, zoals alleen grootse poëzie kan zijn.

“Hun lippen waren vier rode rozen op een steel. Die elkaar in hun zomerschoonheid kusten "

Shakespeare spreekt anders tegen elke nieuwe generatie. Het is de reden waarom zijn poëzie nooit misplaatst is, in welke tijd dan ook.

Poesie Sposa laat stoffen transformeren vanuit klassieke elementen en komt tot een poëtisch nieuw eindbeeld. 

Het merk is geboren uit een creatieve samenwerking tussen Isabella Tagliaferri en Elisa Orlandini. 

In 1997 opent Isabella, gepassioneerd door Haute Couture, haar bruidsboetiek in Piacenza, een plek waar alleen de meest verfijnde en onconventionele collecties een plek vinden. De ontmoeting met Elisa, creatieve en theateractrice, leidt Poesie Sposa tot een ambitieuzer project. Samen besluiten ze de collecties van andere ontwerpers achter zich te laten en zich te omringen met gespecialiseerd personeel om zich uitsluitend te wijden aan het maken van eigen designs , met als doel iets te creëren dat aan de klassieke definities van bruidsmode ontsnapt.

De jurken van Poesie Sposa zijn allen gemaakt van echo-vriendelijke stoffen/materialen. Deze zijn vervaardigd door middel van milieuvriendelijke productieprocessen met een duurzaam beheer van de hele productieketen en van afval. Dit houdt o.a. in: gebruik van duurzame en hernieuwbare energie, recuperatie van alle recyclebare afvalmaterialen, gebruik van chemicaliën in overeenstemming met alle internationale regels m.b.t. het gebruik van chemicaliën, minder waterverbruik en verantwoord omgaan met afvalwater tijdens alle processen.

Inspiratie Nodig?

Volg ons op instagram