Accessoires

Heb je je trouwjurk gevonden, dan is het tijd om op zoek te gaan naar bijpassende accessoires. Schoenen, haaraccessoires, sluiers, truien & stola's en lingerie/shapewear. We hebben de mooiste en verantwoorde items voor je uitgezocht.

  • Natuurlijk kiezen we hier voor natuurlijke materialen die de hele dag mooi blijven. Droogbloemen! De haaraccessoires als haarpinnen, haarspelden, bloemenkronen van Maison Margrite liggen bij ons in de boetiek. Een prachtig Belgisch merk dat zeer gedetailleerde en verfijnde droogbloem accessoires maakt (maatwerk mogelijk).

  • Vind je het moeilijk om bijpassende sieraden te vinden? No worries, ..wij hebben oorbellen en kettingen van droogbloemen, parels en goud voor je geselecteerd die perfect bij onze jurken passen.

  • Op sommige momenten op je trouwdag is het toch prettig om een extra laagje aan te hebben. Ga je bijvoorbeeld buiten foto's maken of proosten, dan kan je best wat extra warmte nodig hebben. Je wilt je mooie outfit niet verstoppen, maar wat doe je dan aan? De truien/stola’s van Lotte van Huyck knitwear zijn speciaal hiervoor ontworpen. Transparant genoeg, maar toch warm door de juiste combinatie van verschillende wol te gebruiken. En heerlijk zacht zonder te prikken! De diverse modellen truien en stola's, zijn in meerdere natuurlijke, zachte kleuren te verkrijgen.

  • Ciel Flora heeft de collectie van Moments by Content geselecteerd voor haar bruiden. Deze bestaan uit elegante, tijdloze en comfortabele ontwerpen. Het aanbod in verschillende kleuren en hakhoogten maakt dat iedere bruid een gepaste schoen vindt om haar outfit af te werken. En niet onbelangrijk, je kunt er nadien ook nog mee shinen bij andere gelegenheden.

Inspiratie Nodig?

Cecile met jurk