Accessoires

Heb je je trouwjurk gevonden, dan is het tijd om op zoek te gaan naar bijpassende accessoires. Schoenen, haaraccessoires, sluiers, truien & stola's en lingerie/shapewear. We hebben de mooiste en verantwoorde items voor je uitgezocht.

  • Natuurlijk kiezen we hier voor natuurlijke materialen die de hele dag mooi blijven. Droogbloemen! We hebben een ruim aanbod aan oorbellen, kettingen en haaraccessoires als haarpinnen, haarspelden, bloemenkronen.

  • Op sommige momenten op je trouwdag is het toch prettig om een extra laagje aan te hebben. Ga je bijvoorbeeld buiten foto's maken of proosten, dan kan je best wat extra warmte nodig hebben. Je wilt je mooie outfit niet verstoppen, maar wat doe je dan aan? De truien/stola’s van Lotte van Huyck knitwear zijn speciaal hiervoor ontworpen. Transparant genoeg, maar toch warm door de juiste combinatie van verschillende wol te gebruiken. En heerlijk zacht zonder te prikken! De diverse modellen truien en stola's, zijn in meerdere natuurlijke, zachte kleuren te verkrijgen.

  • Ciel Flora heeft de collectie van Moments by Content geselecteerd voor haar bruiden. Deze bestaan uit elegante, tijdloze en comfortabele ontwerpen. Het aanbod in verschillende kleuren en hakhoogten maakt dat iedere bruid een gepaste schoen vindt om haar outfit af te werken. En niet onbelangrijk, je kunt er nadien ook nog mee shinen bij andere gelegenheden.

Inspiratie Nodig?

Cecile met jurk