Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Curved Collectie

  • Ben je nieuwsgierig naar deze collectie? In onze boetiek hebben we ze voor je klaar hangen om te passen en ontdek je alle mogelijkheden om je eigen unieke jurk samen te stellen.

Curved Collectie

Steeds vaker horen we van vrouwen met een maatje meer dat ze alleen terecht kunnen bij grote bruidswinkels met een beperkt aanbod van volumineuze synthetische witte trouwjurken. Voor hen is het vrijwel onmogelijk om comfortabele jurken te vinden, geproduceerd van natuurlijke materialen en in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn, als je een maat hebt die groter is dan 44.

Helaas hebben kleinere bruidsboetieks vaak enkel pasmodellen hangen in de maten 38 en 40, zodat je genoodzaakt bent te kleine jurken te passen.. niet ideaal! Het kan het beeld van hoe de jurk er werkelijk uitziet vertekenen en maakt bruiden onzeker over zichzelf en hun uiteindelijke keuze. We begrijp dat het zoeken naar de perfecte trouwjurk op deze manier een stuk minder leuk is of je er juist tegenop kijkt. Dit terwijl het uitzoeken van jouw trouwjurk juist een leuke ‘once in a lifetime’ ervaring moet zijn! 

Gelukkig is er nu een oplossing: bij Ciel Flora begrijpen we dat elke bruid uniek is en dat het vinden van de perfecte jurk een van de belangrijkste beslissingen is bij het plannen van een bruiloft. Daarom willen we ervoor zorgen dat elke bruid, ongeacht haar maat, kan genieten van het passen van de perfecte trouwjurk. 

De nieuwe collectie zal een verademing zal zijn voor bruiden met een maatje meer die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle trouwjurk. We willen dat bruiden zich mooi voelen op hun speciale dag, met in hun achterhoofd dat ze ook nog eens een bewuste keuze hebben gemaakt voor hun trouwjurk.

Onze plus-size collectie trouwjurken is ontworpen in samenwerking met het mooie merk Yoora Studio. De designs van deze speciale collectie zijn erop gericht om het figuur van de bruid te flatteren en tegelijkertijd comfort en elegantie te bieden. Deze jurken zijn in de winkel te passen in de maten 44-48. De gekozen jurk wordt uiteindelijk speciaal voor de bruid op maat gemaakt naar de gewenste stijl en haar speciale voorkeuren.

We nodigen alle bruiden met een maatje meer uit om onze bruidsboetiek te bezoeken en onze nieuwe collectie trouwjurken zelf te passen vanaf april. Boek een pasafspraak en laat ons helpen jouw droomjurk te vinden en zorg ervoor dat je er stralend uitziet op jouw speciale dag!

Het belangrijkste is om te onthouden dat schoonheid niet afhankelijk is van je maat. Je bent mooi zoals je bent en je zult stralen op je trouwdag, ongeacht wat je draagt. Vertrouw op jezelf en wees trots op wie je bent.

Liefs Ciel Flora

Inspiratie Nodig?

Volg ons op instagram