Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Special Fitting Day

Geniet samen met je gezelschap van een speciale pasafspraak! Wordt verwend met een touch-up door een professionele MUAH en vindt dan je droomjurk!

Onze Special Fitting Days

Ga je trouwen in Nederland in najaar 2023 of in 2024 en wil je een speciale kans om meteen de complete look te ervaren? Ciel Flora, MUAH Sarah's Colors en verschillende trouwleveranciers in Brabant zorgen ervoor dat jij en je gezelschap in de watten worden gelegd.

We organiseren deze speciale dagen slechts een paar keer per jaar in het voorjaar en najaar. Hou onze socials in de gaten voor de volgende data of stuur een e-mail.

Voor de zoektocht naar je trouwjurk begint, worden je haar en gezicht omgetoverd in een prachtig bruidslook door Make-up & Hair artist Sarah's Colors. Sarah geeft jouw de mooiste look van jezelf. Haar motto is ‘echt, natuurlijk en Less is more!’ Wat perfect bij de Ciel Flora bruid past. Zowel de make-up als de haarstyling producten waar zij mee werkt zijn volledig vegan, hypoallergeen en biologisch. Goed voor de natuur en goed voor de huid!

Eenmaal mooi gemaakt geniet je samen met je gezelschap van lekkernijen en een kop thee/koffie, terwijl de bruidsstyliste je wat vragen zal stellen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jullie toekomstige bruiloft en jouw wensen.

Daarna mag je lekker gaan speuren tussen de jurken en beginnen we met passen. Samen gaan we op zoek naar jouw droomoutfit en creëren we de voor jou perfecte bruidslook! Dit wordt natuurlijk afgesloten en gevierd met een fles bubbels.

De touch-up is echt een extra ervaring en gaat niet af van de tijd om jurken te passen. Deze speciale afspraak zal in het totaal dan ook zo'n 3 uur duren. We adviseren je om je gezelschap te laten aansluiten als jij klaar bent met de touch-up. Zij hebben dan een minder lange zit en zijn meteen verrast door jouw look. Bovendien is het voor jou prettig om alvast te acclimatiseren. We vragen je om niet meer dan 3 personen mee te nemen. Tevens vragen we vooraf 25 euro reserveringskosten. Mocht je slagen voor een jurk, dan worden deze kosten verrekend.

  • Wil jij een dag dag verwend worden? Wordt vooraf prachtig gemaakt door een professionele MUAH, lekkernijen & bubbels voor jouw en je gezelschap en pas onze geweldige eco-friendly trouwjurken! Slechts enkele plaatsen beschikbaar. Kan jij niet wachten en wil je erbij zijn op zaterdag 18 maart?

Inspiratie Nodig?

Volg ons op instagram