Sales

Tijdens de Sales dag verkopen we een selectie van de jurken van zowel de duurzame collecties als onze vintage collectie met een flinke korting.

Eerst volgende Sample Sale: donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari

Zo nu en dan houden wij sales dagen, waarbij je de mogelijkheid hebt om onze sample jurken tegen een scherpe prijs te kopen. Het betreft jurken in verschillende stijlen, merken en maten. Sommige hebben kleine oneffenheden door het passen, andere zijn echt nog zo goed als nieuw. De prachtige bruidsjurken die bij ons in de sample sale hangen zijn helaas niet meer na te bestellen en gaan uit de collectie. Is een trouwjurk niet in jouw maat? geen probleem! Over het algemeen kan een jurk vermaakt worden naar 1 maat groter of 2 maten kleiner. Mocht je nog een jurk zien die buiten de sale valt maar wel binnen budget, dan mag deze uiteraard gepast worden.

Vind jij je droomjurk in onze sample sale? Dan neem je haar meteen mee naar huis en kan het genieten beginnen! Wij geven je waar gewenst de gegevens mee van coupeuses waar wij mee samenwerken om je jurk perfect op maat te laten maken.

Belangrijk om te weten:

  • Een pasafspraak tijdens onze Sample Sale duurt 1 uur. Het kan door drukte zo zijn dat je even moet wachten tot er iemand beschikbaar is om je te helpen.

  • Meldt je van tevoren aan door een e-mail te sturen naar info@cielflora.nl met vermelding van de dag en het gewenste dagdeel dat je graag zou willen langskomen.

  • Het is niet mogelijk om een trouwjurk te reserveren.

  • Heb je jouw jurk gevonden, dan dient deze direct volledig betaald te worden en neem je de trouwjurk direct mee naar huis. Let op: geen contante betaling mogelijk. 

  • Houd er rekening mee dat gekochte trouwjurken tijdens deze dag niet geruild/geretourneerd kunnen worden.

  • De prijzen van de trouwjurken zijn exclusief het op maat laten maken door de coupeuse.

  • Je mag maximaal 2 mensen meenemen naar je pas afspraak.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

  • Onder andere deze jurken staan momenteel in de sale. Wil je een of meerdere van onze sale jurken komen passen? Meldt je dan aan voor onze sample sale dagen op donderdag 25, vrijdag 26 of zaterdag 27 januari.