Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Sales

Tijdens de Sales dagen verkopen we een selectie van de jurken van zowel de duurzame collecties als onze vintage collectie met een kortingen tussen de 50% en 80%.

  • Hier zie je een kleine selectie van de sample jurken die momenteel in de sale zijn. Zie onze highlight 'Sample Sale' op Instagram voor de meest actuele sales jurken. Wil je onze sales jurken komen passen, kom gewoon binnen lopen op de speciale sample sale dagen. Boek een 'Sample Sale' afspraak om zeker te zijn van persoonlijke begeleiding.

Een unieke jurk voor een lage prijs

Eerstvolgende Sample Sale valt op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei.

Een deel van onze duurzame collecties is afgeprijsd tot 70% en een groot deel van onze authentieke vintage jurken zijn geprijsd tussen de 100 en 450 euro.

Zo nu en dan houden wij sales dagen, waarbij je de mogelijkheid hebt om onze sample jurken en vintage jurken tegen een scherpe prijs te kopen. Het betreft jurken in verschillende stijlen, merken en maten. Sommige hebben kleine oneffenheden door het passen, andere zijn echt nog zo goed als nieuw. De prachtige bruidsjurken die bij ons in de sample sale hangen zijn helaas niet meer na te bestellen en gaan uit de collectie. Is een trouwjurk niet in jouw maat? geen probleem! Over het algemeen kan een (nieuwe) jurk vermaakt worden naar 1 maat groter of 2 maten kleiner. Mocht je een jurk zien die buiten de sale valt maar wel binnen budget, dan mag deze uiteraard gepast worden.

Vind jij je droomjurk in onze sample sale? Dan neem je haar meteen mee naar huis en kan het genieten beginnen! Wij geven je waar gewenst de gegevens mee van coupeuses waar wij mee samenwerken om je jurk perfect op maat te laten maken.

Belangrijk om te weten:

  • Een pasafspraak tijdens onze Sample Sale duurt 1 uur. Het kan door drukte zo zijn dat je even moet wachten tot er iemand beschikbaar is om je te helpen.

  • Het is prettig als je je je van tevoren aanmeldt, door een afspraak te maken (Sample Sale afspraak).

  • Het is niet mogelijk om een trouwjurk te reserveren.

  • Heb je jouw jurk gevonden, dan dient deze volledig betaald te worden en je neemt haar direct mee naar huis. Let op: geen contante betaling mogelijk. 

  • Houd er rekening mee dat de tijdens de sale gekochte trouwjurken niet geruild/geretourneerd kunnen worden.

  • De prijzen zijn exclusief het op maat laten maken door de coupeuse.

  • Je mag maximaal 2 mensen meenemen naar je pas afspraak.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Inspiratie Nodig?

Volg ons op instagram