Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Onze Filosofie

Of je nu voor een vintage jurk gaat of een moderne nieuwe jurk, je keuze representeert jouw identiteit. Je komt voor een trouwoutfit, maar het draait om jou. Iedereen heeft namelijk een verhaal.

Onze Filosofie

Of je nu voor een vintage jurk gaat of een moderne nieuwe jurk, je keuze representeert jouw identiteit. Je komt voor een trouwoutfit, maar het draait om jou. Iedereen heeft namelijk een verhaal. Mooi, ontroerend, grappig, spannend en alles ertussenin. 

En jouw verhaal wordt prachtig aangevuld met alles wat uniek is aan de dag dat jij de liefde viert. Voor jou voelt ieder moment als iets wat je nooit meer wilt vergeten.

Al de jurken van Ciel Flora hebben ook een verhaal, zijn vol emotie en tijdloze allure, waarmee je altijd een statement maakt op je bruiloft. Samen zoeken we er eentje die écht bij jou past. Die je laat stralen op de punten waar je trots op bent en kracht geeft op de plekken die je minder graag ziet. Een jurk met een verhaal kan dat. We hebben jurken van minimalistisch modern (en later nog casual draagbaar!) tot vintage chic, stuk voor stuk anders dan anders, niet-traditioneel en gegarandeerd een duurzame bewuste keuze voor jou. Dus, bij Ciel Flora kijken we niet alleen wat jouw figuur het beste staat, maar ook jouw persoonlijkheid. Dat maakt het niet alleen uniek maar vooral: compleet!

Onze gespecialiseerde coupeuse zorgt ervoor dat de jurk waar jij verliefd op geworden bent, net zo mooi zit als jij bent. Want mooi, dat ben je. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld. 

Wij zijn klaar voor een unieke, stralende bruid als jij! 

Sales Dagen 24 en 25 mei.

Tijdens de Sales dagen, verkopen we een selectie jurken van zowel de duurzame collecties als van onze vintage collectie met een flinke korting. We maken plaats voor onze nieuwe collecties en verkopen designs die de designers in de toekomst niet meer kunnen leveren.

Lees meer over onze sales