Ciel Flora LogoCiel Flora Logo

Vintage

De collectie originele vintage jurken (en andere bruid gerelateerde accessoires) komen uit de jaren 20 tot 90 van de vorige eeuw. Het aanbod wisselt wekelijks en is enorm divers. Van Victoriaans, Art Deco, Rock ‘n Roll, Bohemian/Hippie tot klassiek. De jurken zijn een klasse apart, als je ze vergelijkt bij het moderne aanbod. Denk aan de handgemaakte items, de bijzondere neklijnen en prachtige mouwen. De jurken zijn gemaakt van luxueuze (echte!) stoffen en sommigen zelfs met handgemaakt kant.

De vintage jurken kunnen gemoderniseerd worden en naar smaak aangepast. Je kunt unieke verfraaiingen toevoegen of weghalen, van een lange rok/mouw naar kort, of de neklijn aanpassen. Natuurlijk proberen we de essentie van de jurk te behouden, maar met een paar aanpassingen kan hij voor jou nog nét wat mooier worden of beter passen.

Soms is het best lastig om ‘er doorheen’ te kunnen kijken, dat snappen wij goed. Tijdens de afspraak kunnen we met speciale technieken (vastspelden) al een heel goed beeld geven van het eindresultaat en jouw droomjurk. Maak je dus vooral niet druk. We nemen de tijd en zorgen ervoor dat we de mooiste combinatie tussen jou en de jurk maken.

Inspiratie Nodig?

Volg ons op instagram