De vrouw achter Ciel Flora,

De vrouw achter Ciel Flora,

Is Cecile Flora Maria Beek - de Leeuw. Dan weet je meteen waar de naam van de boetiek vandaan komt. Samen met haar man, twee dochters en een zoontje woont ze in een heerlijk huis, met een prachtige tuin in het Brabantse Heeze. De boetiek en het atelier bevinden zich achter het huis, in de natuur. In 2019 startte ze met wat haar echt gelukkig maakt; een vintage bruidsboetiek. Als afgestudeerd neuropsychologe is ze niet alleen goed in het onderzoek naar anderen maar ook in zichzelf.

“Als kind stond ik al te staren voor elke juwelier of bruidsboetiek etalage. Ik waardeerde toen al mooi ambacht en genoot van de kleine details. Al die verschillende luxe stoffen, enorme gelaagde rokken, hoeden en sluiers. Nog steeds ben ik gefascineerd door het ambacht en bewonder de luxueuze stoffen, accessoires en de vrouwelijke uitstraling die de mode van toen had. Maar, ik kan ook echt gegrepen worden door minimalistisch ontwerp van hoge kwaliteit”

Daar komt bij dat ze de wereld van de bruidsmode eens flink wakker wilde schudden. Een trouwdag is mooi voor het bruidspaar en de gasten, maar kan ook mooi zijn voor de rest van de wereld. Alles wat bij Ciel Flora wordt aangeboden is vanuit een milieuvriendelijk en duurzaam oogpunt. Hiermee zijn ze de meest duurzame bruidsboetiek van Nederland, in de hoop dat velen zullen volgen!

Voor Cecile is de boetiek een perfecte combinatie van ‘het verhaal achter de bruiloft en de vrouw’ en haar creativiteit en liefde voor échte jurken. Dat ze iedere dag bezig mag zijn met de mooiste stoffen en materialen én mensen mag ontmoeten in een van de gelukkigste momenten in hun leven, blijft een cadeautje.

Inspiratie gezocht?

cecile met jurk